×

Beveilig de pc’s van je medewerkers met een webcam cover

Een webcam cover wordt vaak als relatiegeschenk besteld bij ons. Maar het is ook interessant om deze te gebruiken voor je personeel. Je hebt een virusscanner en anti spyware software op de pc van je medewerkers staan. Daarnaast heb je vast een protocol hoe je medewerkers moeten omgaan met hun laptop van de zaak. Denk aan slim wachtwoord beheer e.d. Maar met een webcam cover beveilig je de pc van je medewerkers nog beter.

Afpersing en schade aan je bedrijf

Kwaadwillende kunnen meekijken via de webcam van een laptop. Zou het je bedrijf of een medewerker schaden als dit zou gebeuren en er filmpjes online zouden verschijnen? Of zou verkregen informatie dan gebruikt kunnen worden om af te persen? Met een webcam cover los je dit probleem eenvoudig op. Het schuifje open en een medewerker kan eenvoudig bijvoorbeeld een skype video gesprek voeren. Daarna doet de medewerker het schuifje weer dicht totdat hij hem weer nodig heeft.

Extra reclame voor je bedrijf

Webcam schuifje bedrukken met je logo? Dan ziet dit er natuurlijk ook direct heel professioneel uit richting klanten en relaties. De laptop heeft zichtbaar het log van je bedrijf. Daarnaast straal je ook uit dat je actief omgaat met beveiliging en de AVG-wetgeving. Niet alleen middels een virusscanner en een goed protocol. Maar ook actief middels een webcam cover.