×

Webcam cover bedrukken met logo?

Webcam cover bedrukken met het logo van je bedrijf? Wij zijn de goedkoopste van Nederland!
Ergens anders goedkoper gezien? Meld het ons. Covers worden netjes per stuk verpakt in seal. Eventueel met dubbelzijdig bedrukt kaartje naar eigen ontwerp. Bekijk de staffelprijzen op de productpagina’s, vraag gemakkelijk online een offerte aan of bestel direct. Zodra je een bestelling plaatst, nemen wij contact met je op over het bedrukken van de webcam covers.

Bedrukte covers met kaartje

Losse bedrukte covers

Eigenschappen bedrukte webcam covers

Bedrukte webcamcover op laptop

FAQ

Meest gestelde vragen

Om het logo mooi te kunnen drukken hebben we een digitaal VECTOR bestand nodig, bewaard als EPS Illustrator. Ben je hier niet mee bekend? Dan helpen we je graag.

Zodra de juiste bestanden bij ons binnen zijn duurt het ongeveer 2 tot 4 weken. Dit is afhankelijk van hoe druk het is. Vaak kan de levertijd verkort worden tegen een verhoogd verzendtarief. Neem contact op voor een inschatting op maat.

Voor bedrukte webcam covers is de minimale afname 100 stuks. Dit heeft te maken met de opstartkosten van het drukproces.

Een webcam cover dient als extra beveiliging tegen een hack. Hackers kunnen je camera namelijk hacken, maar door een webcam cover op te plakken kunnen ze dan alsnog niks zien.
 

Wat zeggen onze klanten

Erg blij met onze bedrukte webcam covers! Onze medewerkers én relaties hebben er een ontvangen.
Dennis
Dennis B.
Eigenaar
Ik ben goed geholpen met het ontwerp. Daardoor ben ik zeer tevreden met het eindresultaat.
Mila
Mila
HR-Manager
Mooie covers. Meerdere offertes opgevraagd, webcamcovers.nl was uiteindelijk de goedkoopste.
Niels
Niels Lukas
Inkoop Manager

Een bedrukte webcam cover?

Een webcam cover bedrukt met je logo als relatiegeschenk of voor je personeel? Webcamcovers.nl verzorgt het tot in de puntjes. Wil je voor je bedrijf webcam covers laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo? Eventueel kun je er ook een dubbelzijdig bedrukt kaartje bij laten leveren. Ideaal als relatiegeschenk!

 

Webcam cover bedrukken met kaartje en plastic seal

De webcam covers worden per stuk verpakt in een nette plastic seal. Eventueel leveren we er ook een dubbelzijdig full-colour bedrukt kaartje bij. Zo heb je het ideale relatiegeschenk. Optioneel kunnen wij dit ook voor je ontwerpen. Bekijk de staffel op de productpagina zodat je direct weet wat de kosten zijn. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal afgenomen bedrukte webcam covers. De plaatsing van de cover is flexibel, hier is niet 1 vaste plek voor. Je kunt hier dus zelf rekening mee houden bij het design.

Soorten te bedrukken webcam covers

We hebben diverse varianten webcam covers. Natuurlijk geven we advies welke het beste past bij je wensen. Dit is mede afhankelijk van hetgeen je wilt laten bedrukken op je webcam cover. Onze webcam schuifjes zijn slechts 7 millimeter dik. Daardoor geven ze geen problemen met het dichtklappen van je laptop/macbook. Ook gebruiken we een hoge kwaliteit plakstrip om je webcam cover te plakken op je laptop. De webcam cover zit stevig vast maar is altijd weer, zonder schade aan het apparaat, te verwijderen.

Webcamcovers voorbeelden

Hulp bij het ontwerpen van bedrukte webcam covers

webcam cover bedrukkenOnze designers kunnen je optioneel helpen met het maken van een drukklaar bestand voor het drukken van de webcam cover. Ook het ontwerp voor het (Visite-)kaartje dat bij de webcam cover zit kunnen we je bij helpen. Dit kaartje wordt dubbelzijdig bedrukt. Op de voorkant wordt meestal een ontwerp gemaakt met je logo en eventueel nog een slogan of je websiteadres erop. En op de achterkant is het slim om instructies te zetten voor het bevestigen van de webcam cover. De webcam cover bedrukken gaat middels tampondruk. Dit zorgt voor een haarscherp logo op de webcam schuifje. De kaartjes worden afhankelijk van het volume gedrukt of geprint.

Je webcam cover laten bedrukken? Kies voor de #1 webcam cover specialist van Nederland: Webcamcovers.nl.