×

Webcam cover bedrukken?

Wil je voor je bedrijf webcam covers laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo? Wij verzorgen je bedrukte webcam covers. We hanteren de scherpste prijzen van Nederland. Vanaf € 0,79 per stuk! Onze webcam covers zijn zeer klein en plat. Daardoor zijn ze geschikt voor laptops (ook macbooks). Het dichtklappen van de laptop geeft geen problemen.

De webcam cover zit in een nette folie seal. Hierin zit ook nog een bedrukt kaartje ter grote van een visitekaartje. Laat je webcam cover bedrukken door webcamcovers.nl en gebruik deze als relatiegeschenk of voor je personeel.

Vrijblijvende offerteaanvraag:

Vul onderstaande formulier in of mail ons op: info@webcamcovers.nl of bel: 0318 – 240 280.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Webcam cover bedrukken met kaartje en plastic seal

De webcam cover worden per stuk verpakt in een nette plastic seal. Hier zit ook nog een visitekaartje in welke we dubbelzijdig full-colour bedrukken. Optioneel kunnen wij dit ook voor je ontwerpen. We zullen je een voorstel sturen met een staffel zodat je ook kunt zien wat de kosten zijn mocht je meer of minder bedrukte webcam covers bestellen.

Soorten te bedrukken webcam covers

We hebben diverse varianten webcam covers. Natuurlijk geven we advies welke het beste past bij je wensen. Dit is mede afhankelijk van hetgeen je wilt laten bedrukken op je webcam cover. Onze webcam covers zijn slechts 7 millimeter dik. Daardoor geven ze geen problemen met het dichtklappen van je laptop/macbook. Ook gebruiken we een hoge kwaliteit plakstrip om je webcam cover te plakken op je laptop. De webcam cover zit stevig vast maar is altijd weer, zonder schade aan de laptop, te verwijderen.

Hulp bij het ontwerpen van bedrukte webcam covers

Onze designers kunnen je optioneel helpen met het maken van een drukklaar bestand voor het drukken van de webcam cover. Ook het ontwerp voor het (Visite)kaartje wat bij de webcam cover zit kunnen we je bij helpen. Dit kaartje wordt dubbelzijdig bedrukt. Op de voorkant wordt meestal een ontwerp gemaakt met je logo en eventueel nog een slogan of je websiteadres erop. En op de achterkant is het slim om instructies te zetten voor het bevestigen van de webcam cover. De webcam cover bedrukken gaat middels tampondruk. Dit zorgt voor een haarscherp logo op de webcam cover. De kaartjes worden afhankelijk van het volume gedrukt of geprint.

Je webcam cover laten bedrukken? Kies voor de #1 webcam cover specialist van Nederland: Webcamcovers.nl.