Webcam schuifje

Met een webcam schuifje, ook wel bekend als webcam cover, voorkom je dat hackers toegang krijgen tot de camera van je laptop, tablet of mobiel. Dat doen zij door malware te installeren. Dat gebeurt als je een USB-stick gebruikt die malware bevat of onbekende software download. Dat doe je natuurlijk nooit met de bedoeling om malware te installeren, maar het kan dus wel gebeuren. Een webcam cover is een kleine investering om je privacy te beschermen. Heb je je camera nodig, dan schuif je de webcam cover eenvoudig open.

Toont alle 7 resultaten

Webcam schuifje kopen

Een webcam schuifje kopen doe je eenvoudig en snel via onze website Webcam Covers. Bestel je je webcam cover voor 12:00 uur, dan heb je deze de volgende dag al in huis! Je hebt de keuze uit verschillende soorten webcam covers. Plastic is voordelig, aluminium is zeer strak en stijlvol. Je kunt ook direct een set webcam covers kopen, van 3 of 6. Handig om uit te delen aan vrienden en/of familie. Toch niet helemaal tevreden? Retourneren van je webcam cover is mogelijk binnen 14 dagen in de originele verpakking.

Het verschil tussen de webcam cover in plastic of aluminium

Bij de plastic webcam cover heb je de keuze uit een zwart of wit exemplaar. De maat van de plastic webcam cover is 18 bij 9 millimeter. De lengte bedraagt 11 millimeter. De aluminium webcam cover is beschikbaar in wit, zwart en oudroze. De afmeting van dit webcam schuifje is 19,5 bij 9 millimeter. De aluminium webcam cover is slechts 0,7 millimeter dik. Dat betekent dus dat je je laptop gewoon dicht kunt klappen, zonder de webcam cover te moeten demonteren.

Compatibiliteit webcam covers

Al onze webcam covers zijn compatibel met elk merk laptop, tablet of smartphone. Het maakt dus niet uit of je een Apple, Samsung of ander merk gebruikt. Een webcam cover is zeer eenvoudig te monteren en ze zijn van hoge kwaliteit.

Het team van Webcam Covers

Heb je nog vragen of opmerkingen of wil je graag advies over onze webcam covers? Laat het ons weten. Wil je als bedrijf een webcam cover bedrukken? Wij zijn de goedkoopste van Nederland voor een webcam cover bedrukt met je logo.