×

Een webcam cover of plakband gebruiken?

Je kunt je webcam tegen hack’s op twee manieren beveiligen. Met een webcam cover of afplakken met plakband. Wat kies jij?

Je webcam afplakken met plakband

Een plakbandje op je webcam is natuurlijk de goedkoopste manier om je webcam mee te beveiligen tegen hacks. Even snel er een plakbandje erover en je bent klaar. Maar wat zijn de nadelen? Je hebt een prachtige laptop die flink wat geld gekost heeft. Vervolgens plak je een plakbandje op je webcam om deze af te schermen. Dat ziet er natuurlijk niet heel fraai uit. Gebruik je je webcam soms of regelmatig? Bijvoorbeeld voor een skype geprek of tijdens gamen? Dan is een plakbandje natuurlijk verre van ideaal. Elke keer moet je het plakbandje eraf peuteren en daarna er weer een nieuw plakbandje op doen.

Je webcam afschermen met een webcam cover

Met een webcam cover is natuurlijk een duurdere optie dan een plakbandje. Maar wil je je prachtige laptop voorzien van een plakbandje om je webcam te beschermen tegen hacks? Dat ziet er toch niet bepaald fraai uit. Het belangrijkste voordeel van een webcam cover is dat je hem super eenvoudig open en dicht kunt schuiven. Heb je je webcam nodig dan zet je hem eventjes open. Ben je klaar? Dan schuif je hem dicht. Super handig! Onze webcam covers zijn flinterdun. Dus elke laptop kan nog steeds eenvoudig dicht zonder dat dit problemen geeft.

Webcam cover bedrukken

Heb je een bedrijf? Overweeg dan eens een webcam cover met logo. Bijvoorbeeld met je logo. Je beschermt de pc’s van je medewerkers op een professionele manier. En het is natuurlijk ook een ideaal relatiegeschenk. Bedrukte webcam covers regelen wij voor vele bedrijven. Wij zijn de goedkoopste van Nederland en onze covers komen met een dubbelzijdig gedrukt kaartje. Je bepaald zelf het ontwerp van het kaartje. De webcam cover zit in een plastic seal samen met het kaartje. Ook heel mooi als relatiegeschenk voor je klanten. Bel ons voor een vrijblijvend voorstel.