×

Hoe we je webcam cover bedrukken

Je wilt een webcam cover bedrukken? Eigen webcam covers van je bedrijf om weg te geven als relatiegeschenk of voor je personeel? In dit blog artikel leggen we uit hoe we te werk gaan om je webcam cover te bedrukken.

Hoe we te werk gaan

Voor het bedrukken van webcam covers hebben we eerst hetgeen nodig wat op de webcam cover komt te staan. Dit zal vaak het logo van je bedrijf zijn. Maar natuurlijk mag het ook wat anders zijn. Tevens zit bij elke webcam cover een dubbelzijdig bedrukt kaartje. Het kaartje en de cover zitten samen in een plastic seal. We controleren of de aangeleverde bestanden goed genoeg zijn om te drukken. Optioneel kunnen we voor jullie ook het kaartje ontwerpen. We maken een digitaal proefdruk van de cover en het kaartje. Zodra deze goedgekeurd is gaan we alles voor je drukken en ontvang je alles per post.

Levertijden van bedrukte webcam covers

De gemiddelde levertijden zijn 2 a 3 weken. Optioneel kan het sneller tegen extra kosten. Van te voren overleggen we altijd over de gewenste levertijd.

Een proefdruk ontvangen

Je ontvangt altijd een digitale proefdruk van de webcam cover en het kaartje. Optioneel kunnen we ook een echt exemplaar voor je drukken en toesturen. Dit kan alleen als je de levering niet snel nodig hebt. Want ook een losse proefdruk (of enkele exemplaren) gaat weer 2 a 3 weken overheen qua levering.