×

Laptops personeel beveiligen met een webcam cover

Natuurlijk vind je het belangrijk om je bedrijf goed te beveiligen tegen hackers en aanvallen van buitenaf. Je wil je data en apparatuur goed beveiligen. Je hebt een slim wachtwoord op je router en andere apparatuur zoals printers e.d. die aangesloten zijn op het internet. Je hebt ook een slim wachtwoord beheer? Ofwel: Je medewerkers hebben geen standaard simpele wachtwoorden? En je hebt vast een beleid voor het omgaan met data en apparatuur van je bedrijf. Maar heb je ook wel eens nagedacht over een webcam cover?

Neem een extra stap in de beveiliging van je bedrijf

Met een webcam cover zorg je ervoor dat hackers niet kunnen meekijken met de camera van een laptop van één van je medewerkers. Dit kan vrij eenvoudig middels een hack en kwaadaardige software. We snappen dat je niet altijd in de hand hebt wat medewerkers downloaden en op hun pc zetten. Met een webcam cover kan een medewerker eenvoudig de camera van z’n laptop, tablet of mobiele telefoon afschermen. Alleen als de camera nodig is schuift de medewerker de webcam cover eventjes open. Daarna snel weer dicht. Zo heb je de apparatuur van je medewerkers nog beter beveiligd.

Bedrukte webcam cover voor je personeel

Wij bedrukken regelmatig webcam covers voor bedrijven. De covers worden geplaatst op de laptop’s van de medewerkers. De laptops zijn dan niet alleen optimaal beveiligd tegen webcam hacks. Doordat je logo op de webcam cover staat ziet dit er ook nog eens heel professioneel uit. Natuurlijk is een webcam cover ook een heel leuk relatiegeschenk. Erg functioneel voor je relaties en klanten. En ze maken ook nog eens reclame voor je. Webcam cover bedrukken goedkoop? Jouw logo staat op de laptop van je relaties!