×

Mark Zuckerberg – De eigenaar van Facebook gebruikt ook een webcam cover

Mark Zuckerberg is de oprichter en eigenaar van Facebook. Op foto’s waarbij op de achtergrond z’n laptop te zien is, is al regelmatig gezien dat hij ook iets over z’n webcam heen doet. Nou zal een persoon als Mark het echt wel goed geregeld hebben dat z’n pc is voorzien van alle denkbare beveiligingen om te voorkomen dat z’n laptop gehackt wordt. Gehackt zodat mensen kunnen meekijken met z’n camera. Maar nog steeds schermt ook Mark z’n webcam af.

Afplakken of een webcam cover?

Op de foto is te zien dat hij dit doet met een plakbandje. Maar dat is natuurlijk niet heel handig. Heb je je webcam nodig, bijvoorbeeld voor een skype gesprek. Dan moet je het plakbandje er onhandig vanaf peuteren. Daarnaast is het natuurlijk ook niet een heel fraai gezicht op je mooie laptop. Een webcam cover die je makkelijk open en dicht kunt schuiven is dan een hele nette oplossing.

Webcam Cover bedrukken met je logo

Wil je een webcam cover voor je laptop dan kan je die bij ons bestellen. Heb je een bedrijf? Denk dan eens na over een bedrukte webcam cover voor je personeel of als relatiegeschenk. Een webcam cover logo bedrukking leveren wij tegen de goedkoopste prijzen van Nederland. We zijn de goedkoopste van Nederland. Een bedrukte webcam cover geeft een professionele uitstraling. En elke laptop van een medewerker of relatie maakt gratis reclame voor je bedrijf.