×

Webcam cover als relatiegeschenk

We krijgen heel vaak orders voor webcam covers als relatiegeschenk. Waarom is een webcam cover een mooi relatiegeschenk voor je relaties?

Lage investering met grote impact

Een webcam cover is een heel goedkoop relatiegeschenk. Waar pennen en keycords vaak toch in de prullenbak verdwijnen. Zien we dat webcam covers gewoon gebruikt worden nadat ze gegeven zijn als relatiegeschenk. Het is immers een heel nuttig geschenk. Zodra een relatie de webcam cover plakt op z’n webcam maakt hij direct gratis reclame voor je. Dit is natuurlijk super! Elke keer als deze relatie achter z’n pc zit wordt hij aan je bedrijf herinnert. Maar ook als hij bijvoorbeeld iets presenteert op z’n laptop aan een relatie of klant van hem is je logo zichtbaar.

Geen logo maar iets anders?

Heb je een gaaf merk dan zullen mensen eerder je camera cover op hun laptop plakken. Denk aan merken met een hoge x-factor. Zou je eerder een webcam cover op je laptop plakken van Apple, Heineken of wc-eend? Heb je nou niet direct een super sterk merk. En twijfel je op mensen je webcam cover wel op hun laptop zullen plakken? Denk er dan eens over na om iets heel anders erop te laten drukken.

Wees creatief met wat er op de webcam cover staat

Een korte kreet bijvoorbeeld. Je bent een ICT bedrijf en je zet erop: “Go for IT”. Een direct activerende zin die je klant aanmoedigt om ervoor te gaan. Met natuurlijk een knipoog naar IT. Je logo of naam staat er niet op. Maar toch zullen ze elke keer wel even aan je bedrijf denken. Of wat dacht je van “Happy Day” als coach of “Aim higher” als online marketing bureau?

Wellicht ook een leuk idee om een emoji op de cover te laten zetten. Bijvoorbeeld zoiets: 🏆 of💪 of 🍻. Wees creatief! Een webcam cover met iets heel origineels erop gedrukt wordt eerder op een laptop geplakt. En ook zonder logo van je bedrijf zullen mensen nog steeds aan je denken als ze hun laptop open klappen.

[]