Camera cover

Een camera cover houdt kwaadwillende hackers buiten de deur. Of liever gezegd, buiten je smartphone of je laptop. Het is namelijk mogelijk voor hackers om toegang te krijgen tot je camera. Bijvoorbeeld omdat je per ongeluk een USB-stick met malware gebruikt of onbekende software of apps download. Bescherm jezelf vandaag nog met een camera cover. Aan de prijs kan het niet liggen. Je hebt al een camera cover vanaf €5,95.

Toont alle 8 resultaten

Camera cover voor welk apparaat?

Een camera cover is te gebruiken voor elke laptop, tablet en smartphone. Of je nu een webcam cover voor je Macbook, een iPhone camera cover of een camera cover voor je Android tablet wilt bestellen: onze camera covers zijn compatibel met elke laptop, tablet en smartphone. Wil je als bedrijf een bedrukte webcam cover als relatiegeschenk of voor je personeel? Dat kan ook.

Webcamcovers is er voor jouw privacy

Het kleine en bevlogen team van Webcamcovers wil een veiliger internet voor iedereen. Met het aanbieden van voordelige, stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige camera covers is er een begin gemaakt. Een webcam cover betekent overigens niet dat je je camera niet meer kunt gebruiken: je schuift deze eenvoudig opzij als je met iemand wilt skypen of Facetimen. Klaar met bellen? Schuif je webcam cover dan weer dicht.

De webcam cover op je laptop of smartphone

Op deze website lijken de webcam covers natuurlijk heel groot. Dat komt omdat we ze goed voor jou in beeld willen brengen, zodat je weet hoe ze eruit zien in close-up. In werkelijkheid bieden we jou bij Webcamcovers de dunste en kleinste webcam covers van Nederland aan. De afmetingen bedragen namelijk 18 millimeter lang, 9 millimeter breed en 0.7 millimeter dik. Dat betekent ook dat je de webcam cover niet hoeft te demonteren als je deze dichtklapt: wel zo makkelijk. Bovendien kun je afhankelijk van de kleur van je laptop kiezen voor een zwarte of witte webcam cover. De camera cover is dan zelf een soort van undercover: deze valt bijna niet op.

Nu bestellen

Overtuigd? Bestel direct en bescherm je privacy. Als je voor 12:00 uur bestelt, dan versturen wij de webcam cover(s) nog dezelfde dag. Bovendien brengen wij geen verzendkosten in rekening. De prijs die je ziet staan, is dus direct de totaalprijs.