iPhone camera cover

Een iPhone camera cover is een goed idee als je overweegt een nieuwe iPhone te kopen. Wist je namelijk dat hackers met je mee kunnen kijken via je camera als je niet oppast? Datzelfde geldt voor het meeluisteren via je microfoon. Dat doet de hacker met software van slechts een paar honderd euro en toegang tot je smartphone. Ook malafide apps zijn een middel voor hackers om mee te kijken. Daarom krijg je ook altijd de vraag van je iPhone wanneer deze de app of ontwikkelaar niet kent of je zeker weet of je de app wilt downloaden.

Toont alle 7 resultaten

iPhone camera cover bestellen

Wil je een iPhone camera cover bestellen, dan heb je de keuze tussen verschillende soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze voordelige plastic camera cover. Deze is al beschikbaar vanaf €5,95 en je kunt kiezen voor zwart of wit. Een meer trendy keuze is onze aluminium camera cover. Deze is beschikbaar in zwart, wit of oudroze. Het unieke van deze cover is dat deze slechts 0,7 millimeter dun is. De cover valt dus nauwelijks op en kun je qua stijl goed laten aansluiten bij je iPhone. Je kunt de covers eventueel ook laten bedrukken.

Hoe weet je of je gehackt bent?

Er zijn een aantal manieren om te weten of jij slachtoffer bent van een hacker. Heb je onlangs een app gedownload dan kun je het dataverbruik van die app controleren. Is dit meer dan 10 MB, dan duidt dat meestal op een malafide app. Dit doe je bij Mobiel Netwerk onder Instellingen. Een andere indicatie is dat je rare sms’jes binnen krijgt of vreemd gedrag op je telefoon. Daarbij moet je denken aan verstuurde berichten die jij niet hebt verzonden of telefoonnummer in je belgeschiedenis die je niet kent. Hoor je vreemde geluiden tijdens het telefoneren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je provider.

Voorkomen is beter dan genezen

Naast een iPhone camera cover zijn er nog een aantal basistips die je kunt hanteren om hackers te weren. Zorg ervoor dat je een toegangscode op je iPhone hebt en let erop dat je altijd de laatste update hebt geïnstalleerd. Ook een openbaar netwerk is een risico: let dan extra goed op.