Laptop camera cover

Is het afplakken van je laptop camera slim of je reinste onzin? Als de directeur van de FBI, de baas van Facebook; Mark Zuckerberg en klokkenluider Edward Snowden het doen, zal het toch wel ergens om gaan. Misschien zie jij ook door alle aangescherpte privacyregels door de bomen het bos niet meer en wil je graag apps downloaden van ontwikkelaars die minder bekend zijn.

Toont alle 7 resultaten

Laptop camera cover: niet onverstandig

Vanwege je eigen privacy is het afplakken van je laptop camera niet onverstandig. Verschillende inlichtingendiensten kunnen namelijk ongevraagd op afstand met je meekijken door de camera of meeluisteren via je microfoon. Dit doen zij door je camera te hacken. Ook als je niets te verbergen hebt, plakken anderen hun camera niet voor niets af. Niet alleen inlichtingendiensten kunnen namelijk meekijken, ook hackers kunnen dit. Het risico daarvan is dat ze kunnen zien wat voor spullen je thuis hebt staan en waarschijnlijk ook weten wanneer je thuis bent omdat je dan online bent. Door het afplakken van je camera laptop wapen je hiertegen. Vergeet overigens ook niet dat hackers mogelijk ook toegang kunnen krijgen tot de camera van je andere apparaten, zoals je smartphone of tablet (hoewel dat wel moeilijker is).

Beter alternatief voor afplakken

Vind je dat plakbandje voor je camera een beetje slordig staan? Kies dan voor het betere alternatief bij Webcamcovers.nl, namelijk een webcam cover. Dit webcam schuifje dat je eenvoudig op je laptop, tablet of smartphone monteert, is subtiel en trendy. Je kunt kiezen voor een plastic variant of een aluminium versie in verschillende kleuren. Je kunt je webcam cover zelfs personaliseren door deze te laten bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van je eigen bedrijf. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Vanaf €5,95 heb je al een webcam cover. Verder vind je hier meer informatie over het laten bedrukken van webcam covers.

Webcam cover bestellen

Het team van Webcamcovers.nl neemt jou privacy serieus. Als je daarom vandaag voor 12:00 uur bestelt, sturen wij je bestelling dezelfde dag nog naar je op. Dat betekent in veel gevallen dat je je webcam cover(s) morgen al in huis hebt. Bovendien brengen wij geen verzendkosten in rekening. De prijs die je bij de webcam cover ziet staan is dan ook de totaalprijs.
Bekijk ons assortiment webcam covers