Soorten webcam covers

Bij Webcam Covers kun je terecht voor verschillende soorten webcam covers. Onze webcam covers kun je in verschillende aantallen bestellen. Dat is handig als je meerdere webcam covers nodig hebt, bijvoorbeeld voor je familie of vrienden. Wil je slechts één webcam cover bestellen, dan is dat ook mogelijk. Onze webcam covers zijn compatibel met elke laptop (Macbook en Windows) en elke soort tablet (Apple & Android). Voor de mobiele telefoon geldt hetzelfde (zowel compatibel met een iPhone en Android). Een webcam cover beschermt niet alleen je privacy, ook zorgt het voor een professionele uitstraling. Heb je je camera nodig, bijvoorbeeld voor Skype? Dan schuif je de cover eenvoudig aan de kant. Je kunt bij ons ook webcamcovers laten bedrukken.

Toont alle 8 resultaten

Plastic of aluminium covers

Webcam-Cover levert webcam covers van plastic of aluminium:

  • Plastic webcam covers: je kunt kiezen tussen stijlvol zwart of trendy wit. De webcam covers zijn zeer eenvoudig te installeren, zonder dat je er last van hebt tijdens het gebruiken van je computer. Het grote voordeel van de plastic webcam cover is dat deze zeer voordelig is.
  • Aluminium webcam covers: kies een van de kleuren zwart, wit of oudroze. Het grote voordeel van de aluminium webcam covers is, dat deze covers zo dun zijn, dat je de webcam cover gewoon kunt laten zitten als je je laptop dichtklapt. De webcam cover is namelijk nog geen 0,7 millimeter dik.

Bekijk ons assortiment