Webcam cover slide

Met een simpele webcam cover slide, bescherm je jezelf tegen hackers die mogelijk met je meekijken via je camera van je laptop, tablet of smartphone. Deze kun je opzij schuiven als je wel een keer van je camera gebruik wilt maken, bijvoorbeeld als je gebruikt wilt maken van skype of een foto wil maken. Waarom is een webcam cover slide belangrijk?

Toont alle 7 resultaten

Het belang van een webcam cover slide

Het aanschaffen van een webcam cover slide is niet te onderschatten. Misschien wuif je de webcam cover weg omdat je denkt dat hackers jouw laptop, tablet of smartphone toch niet hacken. Waarom zouden ze dit immers doen? In het hoofd kijken van hackers is onmogelijk, maar als jij per ongeluk een app download die malware bevat of een usb-stick van een vriendin gebruikt waarop malware staan, dan hebben de hackers al toegang tot je camera. Zelfs als je de beste anti-virus scanner hebt of je een Apple-product hebt, die toch bekend staat als om zichzelf zeer goed te beschermen (tenminste als je de meest recente versie van de software hebt geïnstalleerd). Voor de prijs hoef je het ook niet te laten: een webcam cover is bij ons al beschikbaar vanaf €5,95.

Assortiment webcam covers

Het assortiment van webcam covers heeft voor ieder wat wils. Onze zeer voordelige plastic webcam covers zijn beschikbaar voor nog geen €6,-. Dat is bovendien een beter alternatief dan je camera afplakken met plakband. Niet alleen is het stijlvoller, ook is het beter voor het behoud van je laptop. Wil je nog een luxere variant, dan moet je kiezen voor een van onze aluminium webcam covers. Stijlvol en praktisch, want je hoeft je webcam cover niet te verwijderen als je je laptop dichtklapt: zo dun is de aluminium variant (slechts 0,7 millimeter dik!). Kies je voor dezelfde kleur als je laptop, dan vormt de webcam cover zelfs een mooi geheel met je laptop of smartphone. Een aluminium webcam cover is al verkrijgbaar vanaf €7,95.

Kortom, volg het voorbeeld van Edward Snowden (WikiLeaks), Mark Zuckerberg (Facebook) en ex-FBI directeur James Comey en bestel je eigen webcam cover vandaag nog. Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!