Webcam sticker

Heb jij een webcam sticker op je camera geplakt? Een goede keuze want zo voorkom je dat hackers toegang krijgen tot je camera. Dat kunnen zij realiseren door malware of veiligheidslekken als je niet regelmatig je besturingssysteem update. Vergeet ook niet om naast je laptop ook je smartphone, tablet en andere zogenaamde “slimme apparaten” te voorzien van een webcam sticker.

Toont alle 7 resultaten

Webcam sticker vervangen door een webcam cover

In plaats van een webcam sticker kun je ook kiezen voor een webcam cover. Het is een trendy alternatief voor een sticker. Bij Webcamcovers.nl kun je er een voor een zacht prijsje aanschaffen. Onze plastic webcam covers zijn al verkrijgbaar vanaf €5,95. Een hipper alternatief is onze aluminium webcam cover. Dit exemplaar van 0,7 millimeter sluit naadloos aan op je laptop en bijkomend voordeel is dat je je laptop gewoon dicht kunt klappen zonder de cover te moeten demonteren: zo dun is de webcam cover! Je hebt de keuze uit verschillende kleuren.

Meerdere webcam covers bestellen

Bij ons kun je één webcam cover bestellen als je er niet meer nodig hebt. Toch is het wellicht verstandig om direct meerdere covers te bestellen. Bijvoorbeeld voor al je apparaten of voor vrienden en/of familie. Een ander leuk idee is als je een eigen bedrijf hebt met medewerkers om de webcam covers als kerstcadeautje aan je medewerkers te geven. Of wat te denken van relatiegeschenken? Wist je dat je bij Webcamcovers.nl je webcam covers ook kunt laten bedrukken? Informeer eens naar de mogelijkheden! Bovendien ben je voordeliger uit als je meerdere webcam covers in een keer bestelt.

Onze webcam covers

De webcam covers van Webcamcovers.nl zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Tevens zijn ze zeer eenvoudig te bevestigen op je laptop, smartphone of tablet via een 3M plakstrip. Dat betekent dat je webcam cover muurvast zit! Geen zorgen, als je de webcam cover weer wilt verwijderen gaat dit zonder beschadiging aan je laptop of andere apparaat. Ook heb je geen last van achtergebleven resten die je er zonder stickerverwijdering niet meer vanaf zou krijgen. Onze webcam covers zijn compatibel met alle soorten laptops, tablets en smartphones.