Webcam cover Macbook

Een webcam cover voor je Macbook: is dat nodig? Ondanks dat je een Apple product bezit, kan ook jij het slachtoffer worden van kwaadwillende hackers. Bijvoorbeeld als de beveiliging van je laptop niet op orde is of door het downloaden van malware of malware dat via een usb-stick op je Macbook terecht komt. Mocht dit nu het geval zijn, dan is er gelukkig geen man overboord. Vanaf €1,49 bescherm je jezelf al met een webcam cover.

Let op: Apple raadt in sommige gevallen af om de macbook te sluiten met een webcam cover erop. Lees het support document van Apple hier.

Toont alle 7 resultaten

Voordelen Macbook Pro webcam cover

Met een Macbook Pro webcam cover voorkom je dat hackers toegang krijgen tot je camera.
Een groot voordeel daarvan is dat hackers dus niet mee kunnen kijken via je laptop. Is dat wel het geval, dan kunnen ze niet alleen zien wat voor spullen je thuis hebt staan, ook weten ze wanneer je niet online bent en dus waarschijnlijk niet thuis bent.

Bestelinformatie

Wij nemen jouw privacy serieus. Daarom zorgen we ervoor dat als je vandaag voor 12:00 uur een webcam cover voor je Macbook Pro bestelt, we die dezelfde dag nog naar je versturen. Dat betekent in de meeste gevallen dat je je webcam schuifje morgen al in huis hebt. Ook brengen we geen verzendkosten in rekening, ongeacht of je nu in Nederland of België woont.

Soorten Macbook webcam covers

Uiteraard zijn al onze Macbook webcam covers van de hoogste kwaliteit. Op het internet vind je goedkopere covers, maar de kwaliteit ervan is zo slecht dat wij ze niet willen verkopen. Je hebt de keuze tussen een plastic of aluminium webcam cover. Een plastic webcam cover is voordeliger dan een aluminium variant. Het grote voordeel van de aluminium webcam cover is dat je deze niet hoeft te demonteren als je je laptop dichtklapt. Deze webcam cover is namelijk nog geen 0,7 millimeter dik. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, zilver en oudroze. De plastic webcam cover is er in zwart en wit. Tevens kun je één webcam cover bestellen of meerdere in een keer, bijvoorbeeld voor je vrienden, je familie of voor je andere apparatuur. Naast een webcam cover voor je Macbook Pro kun je namelijk ook een webcam cover bestellen voor je iPhone en/of je iPad. We kunt bij ons ook webcamcovers laten bedrukken met logo.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Contact met Webcamcovers.nl