Webcam protector

Met een webcam protector bescherm je jezelf tegen hackers. Hoe dat werkt? Simpel: je dekt je camera af met een webcam cover. Dus geen dure anti-virus software. Een webcam cover bestel je al vanaf €5,95. Bestel je voor 12:00 uur, dan heb je je webcam cover morgen al in huis. Zonder extra kosten! Je betaalt namelijk ook geen verzendkosten. Voor nog geen €6,- ben jij vanaf morgen al zeker dat er niemand met je meekijkt.

Toont alle 7 resultaten

Webcam protector voor diverse apparatuur

Een webcam protector is er niet alleen voor je laptop. Ook kun je je webcam cover bevestigen op je tablet of smartphone. Ook daar kunnen hackers immers toegang toe krijgen en met je meekijken. Dat doen ze door het installeren van malware. Denk aan het gebruiken van een usb-stick waarop ze dit hebben gezet of het downloaden van apps die malware bevatten. Hoewel het moeilijker is om je smartphone te hacken is dit wel mogelijk. Vertrouw jij het niet helemaal? Bekijk dan hoe je erachter kunt komen of je gehackt bent.

Keuze uit diverse webcam covers

Onze webcam covers zijn compatibel met alle soorten smartphones, tablets en laptops. Je kunt kiezen uit de plastic variant en aluminium variant. Beide hebben zo hun voordelen. Je kunt kiezen voor zes webcam covers in een keer of je bestel je webcam cover per stuk. Bestellen doe je eenvoudig online. Kies voor iDeal, een overboeking, je Creditcard, PayPal of Bancontact.

I always feel like…

“I always feel like, somebody’s watching me and I have no privacy!” Deze tophit van Rockwell in de jaren tachtig is verleden tijd als je nu kiest voor een webcam cover. Heb je je camera nodig, bijvoorbeeld voor skype, dan schuif je eenvoudig je webcam cover aan de kant. Klaar met skypen? Vergeet niet je webcam cover weer voor je camera te schuiven.

Het team van webcam covers

Onze missie is het dat gebruikers veilig kunnen internetten op hun laptop, tablet én iPhone. Met onze webcam covers zetten we een kleine maar belangrijke stap in het hackerproof maken van laptops en mobiele telefoons. Door de kleine prijs voor onze producten maken wij het voor nagenoeg iedereen mogelijk zich goed te beschermen tegen hackers.